import250.jpg

Over import, groothandel, detailhandel & horeca

Ons doel is om met Deli-Spanje bijzondere delicatessen direct en exclusief vanuit Spanje naar Nederland te importeren en beschikbaar te maken op tafel bij de consument. We richten ons op unieke producten van hoge kwaliteit en met een authentieke smaak. We doen dit onder andere door het aanbieden van een selectie van onze producten op www.deli-spanje.nl. Helaas bereiken we op deze manier lang niet iedere consument in Nederland. Daarom willen we onze producten graag ook beschikbaar maken bij kwaliteitsgroothandels, bij gespecialiseerde detaillisten en in de horeca. In samenwerking met u.

Naast de selectie van producten op www.deli-spanje.nl bieden we een breed assortiment producten die met name geschikt zijn voor de verkoop in de groothandel en de detailhandel, en voor bereiding in de (betere) horeca. Wij importeren onze producten zélf direct uit Spanje bij de producenten die we persoonlijk kennen en maken daarbij gebruik van voordelige Spaanse pakketdiensten en transporteurs. Voor de import van accijnsgoederen beschikken we over de noodzakelijke vergunningen.

Wilt u meer weten over ons uitgebreide aanbod voor de handel en de horeca? Bent u geïnteresseerd in de import van door uzelf gekozen producten en (accijns) goederen? Neem dan contact met ons op via info@deli-spanje.nl of bel ons op +(31) 06 - 2409 6227. We spreken Nederlands, Spaans en Engels.